Ga naar de inhoud

Welkom oktober!

Vandaag is oktober alweer begonnen! Jeetje, wat vliegt de tijd toch voorbij. Naast oktober ’s gebruikelijke bijzonderheden, gaat oktober voor op persoonlijk vlak ook een bijzondere maand worden. Ben je benieuwd wat ik bedoel? Lees dan gauw verder!
oktober1

Ik vind oktober een hele bijzondere maand. De zomer is nu écht voorbij en de winter is in aantocht. Het is herfst! Hoewel ik zou kiezen voor het hele jaar door zomer, heb ik ook echt wel wat met de periode die nu aanbreekt. De kaarsjes kunnen ’s avonds weer aan, lekker met een kop thee onder een dekentje op de bank. Heerlijk. En dan die winterse geuren die je terugvindt in geurkaarsen, geurstokjes en dat soort spulletjes. Mmm, die vind ik echt heel erg lekker!

Wanneer oktober eindigt gaan we weer terug van de zomertijd naar de wintertijd en kunnen we allemaal ook nog eens een uur langer slapen, score!!! Hihi, ik kan daar echt van genieten. (Of natuurlijk een uur langer stappen ;-))

En natuurlijk vieren we in oktober Halloween! Ik vind dat echt een super leuke feestdag en vind het ook jammer dat we het in Nederland niet zo uitgebreid vieren als in bijvoorbeeld Amerika. Het lijkt mij heel leuk om je te verkleden en langs alle deuren te gaan en ook gewoon om alle huizen zo mooi versierd te zien. Sommige mensen doen daar écht heel erg goed hun best op.

oktober2

Oktober heeft voor mij persoonlijk ook wat hoogtepunten. Één daarvan is dat ik dan een jaar samen ben met de liefde van mijn leven, de ander is de 4 mijl van Groningen.

De 4 mijl van Groningen is een hardloopwedstrijd die van Haren naar Groningen gaat waarbij je ongeveer 6,4 kilometer hardloopt. Voor mij is dit een hoogtepunt, omdat ik je vorig jaar nog héél hard had uitgelachen als je me verteld had dat ik ‘m dit jaar zelf zou lopen. Maar ik ga het echt doen! Zondag 11 oktober is het zo ver, dan loop ik samen met heel veel toppers van MJD in een bedrijventeam de 4 mijl. Ik kan er niet meer onderuit, de startnummers zijn al verzonden en ik heb er heel erg veel zin in! Door mijn fantastische uitstelgedrag ben ik misschien niet het allerbeste voorbereid en gaat het zeker ook nog wel een uitdaging worden, maar ik heb er echt ongelofelijk veel zin in. Jullie hebben in eerdere artikelen kunnen lezen dat ik een verschrikkelijke hekel had aan sporten en er echt geen plezier uit kon halen, dit is ondertussen wel wat bijgedraaid. Ik moet mijzelf er echt nog wel even toe zetten iedere keer, maar als ik eenmaal bezig ben vind ik het echt heerlijk. Een uitgebreid verslag van de 4 mijl en mijn weg daar naar toe kunnen jullie dan ook zeker nog verwachten.

Ik ga nu snel mijn hardloopschoenen aantrekken om nog een rondje te trainen, zie ik jullie volgende week bij de finish?!

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *