Ga naar de inhoud

4 Mijl van Groningen 2015

JAAAAAA, I DID IT!!! Ik kan het zelf nog steeds niet zo goed geloven, maar ik heb écht écht écht waar de 4 mijl van Groningen uitgelopen! Wauw. Ik ben echt zo ontzettend trots op mijzelf. En het maakt mij niet uit als dat raar is want i did it waaaah!!!

Euh ja, ik heb de 4 Mijl van Groningen dus uitgelopen. Het was een moeilijke strijd, maar ik heb het gewonnen. En hoe! Ik had van te voren mijzelf het doel gesteld om hem onder de 50 minuten te kunnen uitlopen. Ik had mijzelf niet fantastisch goed voorbereid, maar 50 minuten moest toch te halen zijn.. 46:42!! Ja echt, ik heb mijn doel dik gehaald dus! Ruim onder de 50 minuten heb ik hem kunnen uitlopen in één stuk door.

4mijl1

Ik heb getraind van te voren met het Start-to-run programma met Evy Gruyaert. Maar zoals ik aangaf had ik mij niet fantastisch goed voorbereid. Ik ben namelijk ook wel meerdere keren weer gestopt met trainen. Totdat 11 oktober toch wel heel erg dichtbij kwam. En toen kon ik nog geen 5 km lopen, ook niet bijna. Toen ben ik weer trouw 3 keer per week gaan trainen met Evy, dit ging goed! Dat ging zo goed, en 11 oktober kwam zo dicht bij, dat ik op een gegeven moment lessen ben gaan overslaan. Ik wou toch graag nog een keer 5km lopen voordat ik aan de 4mijl begon namelijk. Ook het lessen overslaan ging goed, ik had nauwelijks last van spierpijn (eigenlijk niet, behalve als ik 2 dagen achter elkaar ging) en hield een redelijk constant tempo aan. En toen was het de laatste dagen voor de 4 mijl. Ik had er al 1 training opzitten, maar kon mijzelf niet meer zetten tot de laatste 2 voor die week. Ik had dus nog géén 5km gelopen voor ik op 11 oktober aan de start verscheen.

Maar boven verwachting ging het lopen erg goed! Het was ontzettend koud, maar de zon scheen en dit was uiteindelijk echt een super combinatie om in te lopen.

4mijl2
Ik liep samen met collega’s van mijn vrijwilligerswerk in een bedrijventeam voor het MJD en we hebben hem allemaal uitgelopen, sommige zelfs ruim onder de 30min! Echt super knap. Het voelde echt super goed om zo’n run te doen en ik ga dan ook zeker hiermee verder. Ik wil meer, verder en sneller. En het lijkt mij ook ontzettend gaaf om zo’n mud run te doen. Zo stoer! Ik neem jullie ook graag mee op de weg die nog komen gaat. Met alle ups en downs. Zo leren jullie misschien weer wat van mij. En ik leer ook graag van jullie! Dus als je nog tips en tricks hebt, let me know!

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *