Ga naar de inhoud

Wolf zijn verlanglijstje

Zaterdag 27 juli 2019. 1 jaar geleden.

Ik weet het nog als de dag van gisteren, maar meer daarover een andere keer.

Maandag 27 juli 2020. Vandaag is Wolf 1 jaar geworden. WOW. Één jaar! Cliché, maar waar. Wat vliegt de tijd!

In verband met alle Corona perikelen, en om die één jarige (omg!) niet te veel te overprikkelen, hebben wij er voor gekozen om de verjaardagen het hele weekend te vieren. Ook waren er een aantal mensen met vakantie, of andere plannen, dus uiteindelijk wordt het nog veel meer uitgespreid dan een weekend. In aanloop naar Wolf zijn verjaardag wou ik ook graag een verlanglijstje opstellen om mensen wat richting te geven welke kant wij op wilden met de cadeau’s.

Wolf zijn verlanglijstje

Maar wat vraag je nou voor een dreumes? Ik vond het zelf ontzettend lastig om een verlanglijstje voor mijn baby, soon-to-be dreumes, te maken. Speelt hij eigenlijk al wel echt? Weet hij wel wat hij met het speelgoed moet? Is het niet zonde van het geld? Allemaal vragen die door mijn hoofd spookten bij het maken van onderstaande lijst. Uiteindelijk heb ik een goede vriendin die al twee kindjes heeft en tevens gastouder is om hulp gevraagd. Samen met haar advies en mijn (onze) eigen voorkeuren ben ik op onderstaande lijst uitgekomen.

Zandbak

Watertafel

Wobbel

SmartMax

Magische speelboom van Klorofil

Grimm speelgoed

Duplo

Vtech Toet Toet

Zoef Zoef

Zoomizooz

Blub Blub

Baby walker / loopwagen

Buitenspeelgoed

Zo, dat was een hele bom inspiratie op je beeldscherm. Zoals je ziet een erg divers verlanglijstje. Ook omdat ik het budget van de gever natuurlijk niet weet.

Binnenkort zal ik ook delen wat Wolf daadwerkelijk voor zijn eerste verjaardag heeft gekregen, en wat wij zelf hebben gegeven.

Vind je zo een overzicht leuk ter inspiratie? Laat het mij vooral weten in de reacties.

Dit bericht bevat affiliate links. Dit houdt in dat ik over de aankopen die jij n.a.v. mijn links doet een percentage aan inkomsten ontvang. Dit kost jou niks extra’s, maar levert mij wel een extraatje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *