Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #9

Hi!

Vandaag laat ik jullie weer eens zien hoe mijn afgelopen week is geweest in een nieuwe Pictures by Ilse. Ik ben lekker een weekendje naar mijn ouders geweest waar ik weinig foto’s heb gemaakt en natuurlijk heb ik ook Koningsdag gevierd. Kijk je weer mee?

WOENSDAG
pbi9 1
Ik had een lange dag school voor de boeg! Daaorm begon ik met een overheerlijk ontbijtje met deze yoghurt. De gevriesdroogde stukjes fruit zijn zó lekker!
pbi9 2
En dit was mijn voedselpakketje voor de dag! Ik moest tot ’s avonds laat naar school, dus in die bak zit mijn avondeten.
pbi9 3
Dit leuke olifantje kwam ik tegen op de wc op school!
pbi9 4
En terwijl mijn klasgenootjes een ongezonde, vette pizza weg werkten als avondeten, at ik een heerlijke gezonde salade met wat koude pasta! :-p

DONDERDAG
pbi9 5
Ik ging weer gezellig langs bij mijn vrijwilligerswerk! En omdat het zo’n heerlijk weer was had ik ’s avonds niet zo heel veel zin om uitgebreid in de keuken te staan. Het werd dus dit makkelijke prutje uit de oven! Aardappeltjes met flink wat groenten, heerlijk!

VRIJDAG
pbi9 6
Jaaaa, leuke reminder! Zaterdag heb ik een feestje waar ik nu al zin in heb, wiehoeee!
pbi9 7
’s Middags en ’s avonds was er feest bij mijn vrijwilligerswerk! En daar hoort natuurlijk een ballonnenhaag bij. En jawel, die ballonnen heb ik allemaal zelf opgeblazen.
pbi9 8
Naast ballonnen hoort er natuurlijk ook een taart bij een feestje! Mmm en lekker dat deze was.

ZATERDAG
pbi9 9
Sharing is caring! Toen ik op t station precies op ’t punt stond om mijn ov-chipkaart op te waarderen, kwam er een stel aangelopen die hun dagkaartjes wouden doorverkopen, zij hadden ze niet meer nodig namelijk. En zo konden wij weer voor een iets leuker prijsje naar mijn ouders!
pbi9 10
Waar we ondanks het mindere weer van die dag lekker gingen barbecueën in de overkapping. En ja hoor, zodra de barbecue aan stond begon de zon te schijnen!

pbi9 11
En het was tijd voor een feestje! Een vriendinnetje van mij heeft haar Bachelor gehaald, dus daar moest op geproost worden met deze champagne.

ZONDAG
pbi9 12
Het was een héél gezellig feestje en nadat we nog bij mijn ouders gegeten hadden gingen we weer terug naar het hoge Noorden. Maar niet zonder Starbucks en wat te snacken in de trein.

MAANDAG
pbi9 13
Het is Koningsdag! En die begin je natuurlijk met een ontbijtje. Yoghurt met de meest lekkere muesli die ik ooit gehad heb.
pbi9 14
En daarna was het tijd voor de Vrijmarkt. Daar nam ik deze mooie tas mee naar toe, ‘Recycle or die’ staat erop. Uiteindelijk kochten we niks.
pbi9 15
Ik had niet echt oranje kleding aan, maar er zat wel wat oranje in mijn sjaal.
pbi9 16
En op Koningsdag hoort natuurlijk een oranje snack! Oh wat is deze Tony’s toch heerlijk.
pbi9 17
Verder heb ik niet zoveel meer aan Koningsdag gedaan. ’s Avonds stonden er aardappeltjes uit de oven met broccoli op het menu.

DINSDAG
pbi9 18
Haha, deze kwam ik tegen op facebook. Hier kan ik wel om lachen hihi.
pbi9 19
Schone was opvouwen, heerlijk klusje vind ik dit! Schone was ruikt altijd zo lekker.
pbi9 20
Tijd voor boodschappen! Maar eerst nog even het afval en glas wegbrengen.
pbi9 21
Boodschappen.
pbi9 22
En weer onderweg naar huis, lekker lopend. Helaas was het weer wat minder lekker en begon het onderweg te regenen.

Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook een leuk weekend gehad? En wat hebben jullie met Koningsdag gedaan?

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *