Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #8

Hi!

Vandaag weer een Pictures by Ilse voor jullie. Ik heb niet zo heel veel foto’s gemaakt afgelopen week. Ik zat door de migraine waar ik laatst last van had nog niet helemaal lekker in mijn vel namelijk. Kijk je toch weer mee naar mijn afgelopen week?

WOENSDAG
pbi8 1
Oh wat was het een lekker weer woensdag! Helaas moest ik gewoon naar school, maar uiteraard dook ook ik even het terras nog op toen ik klaar was met school!
pbi8 2
Dit plaatje kwam ik tegen toen ik ’s avonds even op Facebook zat. Dit plaatje slaat zó op afgelopen week voor mij! Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel, maar toen ik ’s middags met mijn liever vriend heerlijk even op het terras zat vergat ik dat bijna even :-).

DONDERDAG
pbi8 3
Donderdag gaf ik de hele dag workshops op het Alfa-college vanuit mijn vrijwilligerswerk. Ik kijk niet zo vrolijk op deze foto, maar het was wel heel leuk!
pbi8 4pbi8 5
Kijk wat een leuke stoelen ze daar hebben! Ik vind beide modellen erg leuk. Ik stuurde deze foto’s naar mijn vriend “Kijk, deze wil ik ook!”.
pbi8 6
Eenmaal thuis was het tijd om gekke bekken te trekken!
pbi8 7
En omdat het nog steeds mooi weer was, was het ook tijd om lopend boodschappen te halen en op de terugweg een ijsje te eten! Heerlijk zo in het zonnetje.

VRIJDAG
pbi8 8
Oh wat voelde ik mij min vandaag. ’s Ochtends moest ik naar school en daarna heb ik geloof ik de hele dag op de bank gehangen. Ik had ook geen zin om te koken dus ik bestelde wat bij de wok en at dat op terwijl ik youtube-filmpjes keek.

ZATERDAG
pbi8 9
Zaterdag vond ik eigenlijk net zo’n rotdag. Aan het einde van de middag kreeg ik (figuurlijk 😉 ) een schop onder mijn kont van mijn vriend en gingen we nog even de stad in om een verjaardagscadeau te halen voor de verjaardag die we ’s avonds hadden en boodschappen voor het avondeten. Het werd couscous met spinazie en doperwtjes met een groenteburger erbij, heerlijk! Ik voelde me daarna ook direct beter en had zin in het feestje ’s avonds!
pbi8 10
Waar het ook weer tijd was voor gekke bekken, hihi.

ZONDAG

Goeeeedemorgen. Voor de tweede keer werd ik die ochtend wakker. Nog even geluierd in bed en daarna verder geluierd op de bank. Niets bijzonders gedaan, een luie zondag zoals een luie zondag hoort te zijn!

MAANDAG
pbi8 11
Ik lunchte restjes couscous van zaterdag, heerlijk!
pbi8 12
Ik ben de rest van de dag druk bezig geweest en ik sloot de dag af met een aflevering Once upon a time en een kop thee.

DINSDAG
pbi8 13
Vandaag weer een dagje school! In de trein dronk ik deze smoothie op.
pbi8 14
’s Middags wou ik nog even van de zon genieten, dit was de enige mogelijkheid daar toe: in het raamkozijn zitten. Ik sloot de dag af met nog een workshop op mijn vrijwilligerswerk!

Hebben jullie ook nog wat van de zon kunnen genieten afgelopen week? Of zijn jullie niet zo’n zonliefhebbers als ik ben?

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *