Ga naar de inhoud

Persoonlijke vaderdag cadeaus 2021

9 mei was het de dag waarop ik echt heerlijk in het zonnetje (vrij letterlijk!, haha) werd gezet door mijn mannen. Aankomende zondag zijn de rollen even omgedraaid, dan is het namelijk vaderdag! Het weer lijkt ons gunstig te zijn, dus gaan we papa natuurlijk ook in het zonnetje zetten. En hoe kan dat nou beter dan met een stel persoonlijke vaderdag cadeaus. Van DRKS kreeg ik de kans om een mooi gepersonaliseerd cadeau uit te zoeken en ik ben super goed geslaagd met o.a. een gepersonaliseerde sleutelhanger.

Het ultieme persoonlijke cadeau

Hét cadeau waar deze papa het allermeeste naar uitkijkt is natúúrlijk de knutsel die Wolf bij de kinderopvang voor hem maakt. Ieder jaar doen ze zo hun best om ook de allerkleinsten hierin mee te nemen, je hart smelt direct bij het zien ervan. Daarnaast vindt deze creatieve mama ook steeds meer haar draai in het samen met Wolf knutselen en kon ik het dus niet laten om zelf ook met Wolf aan de slag te gaan voor een mooi cadeau. Wat dit cadeau precies gaat zijn, laat ik nog even in het midden en kun je zondag natuurlijk op mijn Instagram zien. Maar met deze blog hoop ik je wel een hoop ideeën alvast mee te geven.

Na een klein rondje op Pinterest zit ik alweer bomvol ideeën. Mocht je dus ook in een creatieve bui zijn, raad ik je dit zeker aan! Eventueel kun je ook nog zoeken op “Fathersday”, misschien dat je er dan zelf nog een Nederlandse twist aan moet geven. Maar als creatieveling moet dat toch zeker lukken ;-).

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Bij DRKS heb ik gekozen voor deze leren sleutelhanger in het zwart. Deze kun je laten personaliseren met 4 hoofdletters naar keuze inclusief een eventuele punt. Bij het personaliseren wordt gebruik gemaakt van debossing, waardoor de letters dus echt ín het leer gedrukt staan.

vaderdag cadeau persoonlijk sleutelhanger

Deze papa is met behoorlijke regelmaat zijn sleutels “kwijt”, dus hoe leuk is dit als cadeau. Nou kan hij ze nooit meer kwijt raken natuurlijk, want doordat zijn initialen erin staan gedrukt weet iedereen meteen van wie die sleutelbos is.

Gepersonaliseerde serveerplank

Bij mooi weer komt bij ons geregeld ’s middags de borrelplank tevoorschijn, hoe leuk is het om hem zondag te verrassen met deze mooie gepersonaliseerde serveerplank met daarop lekkere borrelhapjes. Een lekker drankje erbij, Formule 1 op de achtergrond aan en laat het genieten dan maar beginnen!

vaderdag cadeau persoonlijk serveerplank

Ik weet zeker dat Sander met deze mooie gepersonaliseerde cadeau’s van DRKS heel blij gaat zijn. De producten zijn van mooie kwaliteit en het aanbod is zo gevarieerd dat er eigenlijk voor iedere gelegenheid en ieder persoon wel een mooi cadeau te vinden is.

Vaderdag 2021

Deze vaderdag is natuurlijk ook weer een hele bijzondere. Afgelopen jaar is voor ons best een pittig jaar geweest met natuurlijk de corona-crisis, maar ook een hele pittige zwangerschap van mij. Een jaar waarin Sander zichzelf echt als Best Dad Ever heeft bewezen en zonder piepen of zeuren de zorg voor Wolf bijna volledig op zich heeft genomen. Ik zou, oprecht, geen betere vader voor mijn kinderen kunnen wensen. En dat wist ik natuurlijk al wel, maar dat heeft hij afgelopen jaar toch nog even extra bewezen.

Ik zou daarom de hele wereld wel voor hem willen kopen, maar zover ik weet is dat nog steeds niet mogelijk en moet hij het totdat dat wel mogelijk is het toch nog maar even doen met deze mooie persoonlijke cadeau’s. Ik weet dat hij deze blog ook leest en wil hem dan op deze manier ook even extra in het zonnetje zetten: Lieve Sander, je betekent voor ons de hele wereld. Best Dad Ever, voor altijd. Love you!!!