Ga naar de inhoud

Youtubers die ik momenteel volg

In mijn vlogs hoor je mij regelmatig zeggen “vanmorgen heb ik niet zo veel gedaan, beetje vlogs en Youtube-filmpjes gekeken op bed”, en om precies die reden leek het mij wel leuk als ik mijn favoriete Youtubers van het moment met jullie deel.

Onderstaande volgorde is volledig random, dit is geen populariteits-lijst of zo iets.

Diana (disfordazzle en dianaleeflang)


Diana volg ik vrijwel vanaf het begin dat zij met Youtube is begonnen, alweer zo’n 4 jaar geleden! En ik vind het zó leuk om te zien hoe zij gegroeid is van het meisje wat op haar zolderkamer een filmpje opneemt over zeemeermin golven in je haar (insert vid) tot de jonge vrouw die de stap heeft gemaakt om, nu ze in de UK samenwoont met haar vriend, in het Engels te gaan vloggen. Zo ontzettend stoer en vooral zó ontzettend leuk. Ik vind Diana écht oprecht heel erg leuk en ook al heb ik haar nooit in het echt ontmoet lijkt het me vooral ook gewoon een hele toffe chick.

Cynthia (misslipgloss)


Ook Cynthia volg ik al een hele tijd en ook bij haar vind ik het zó tof om te zien wat een groei zij als jonge vrouw heeft doorgemaakt. Cynthia haar blog, misslipgloss.nl, volg ik ook trouw en ik vind haar Youtube-filmpjes dan ook echt een leuke toevoeging om de vrouw achter de blog te leren kennen. Ze legt zelf haar focus niet op Youtube, en dat vind ik ergens ook wel heel leuk nu steeds meer bloggers hun focus verleggen naar Youtube. Bij Cynthia krijg ik altijd het gevoel dat ze ‘zo lekker gewoon’ is gebleven en dat is écht een compliment, want wat zij allemaal heeft neergezet de afgelopen jaren is niet niks!

Mascha (beautygloss en vloggloss)


Ik geloof dat Mascha wel wordt gezien als dé nummer één vrouwelijke, Nederlandse Youtuber en dat is ook wel terecht. Waar ik haar ken van haar wekelijkse (?) filmpjes met beauty-tips op minnettes.nl volg ik nu eigenlijk voornamelijk nog haar vlogs en is haar ‘main-channel’ voor mij meer een leuke toevoeging geworden waar ik goede tips op doe of soms eens even lekker door de filmpjes heen snuffel.

De zusjes Paulien & Manon (paulientilstra & manontilstra)


Volgens mij is Manon ook echt wel een begrip in Youtubers-wereld en wauw wat heeft ook zij echt al veel bereikt! Een eigen kwastenlijn én een eigen schoenen collectie bij Tango shoes. Wauw! Maar Manon heeft een minstens net zo leuke zus: Paulien! Paulien neemt je mee in haar dagelijkse leven als werkende moeder waarin ze ook al te graag haar knappe krullenbol Eli laat zien. Leuk!

Pauline (lifestylespot)


Goh, ik wil bij iedereen wel zeggen: zo’n toffe chick! Maar ik volg ze dan natuurlijk ook niet voor niks, haha. Ja ook Pauline vind ik ontzettend tof! Deze Belgse neemt je mee in haar leven met beauty-tips, de mooiste reisvlogs, DIY-ideeën en nog veel meer. Pauline vind ik vooral heel erg spontaan en dat maakt onder andere haar video’s zo ontzettend leuk.

Claimy (claimyanthonissen)


Há, dit vind ik nou zo leuk. Een vlogger die ik ‘in het echt’ ken. Kan ik ook eens opscheppen! Haha, geintje natuurlijk ;-). Zo’n 4 jaar geleden heb ik bij Claimy in de klas gezeten op de opleiding Leisure Management en ik vond haar toen al zo ontzettend stoer en inspirerend dat zij besloot om in haar Propedeuse jaar er ‘even’ een opleiding tot Wedding Planner naast te gaan doen. En kijk waar ze nu is! Zo ontzettend stoer en gaaf! Echt een gevalletjes ‘Hard work pays off’ en ‘Dream big, live bigger’. Claimy heeft besloten haar dromen achterna te jagen en daardoor doet zij nu wat ze het liefste doet, ik vind het ontzettend stoer en bij deze dan ook een dikke vette spreekwoordelijke veer in je bips, Claimy!

Becky (talkbeckytalk)


Eigenlijk de enige échte Engelstalige Youtuber die ik volg, maar Becky vind ik ontzettend spontaan en toegankelijk met haar leuke video’s vol met DIY-tips en life-hacks. Ik kan me voorstellen dat het volgen van iemand die Engels praat voor sommige misschien wat lastig is, maar ik heb hier zelf geen probleem mee en vind de video’s van Becky dan ook echt heel erg leuk! Ook leuk om te zien dat, ook al ligt het zó dicht bij je toch kleine cultuurverschillen merkt. Interessant!

De zusjes Verbon (endlessweekend en beautylabnl)


De zusjes Verbon zijn volgens mij ook echt wel een begrip in de Youtubers-wereld, dat kan bijna niet anders, haha! Drie van zulke leuke, spontane meiden móeten gewoon wel opvallen. Tara en Larissa hebben nog niet zo heel lang geleden de stap ondergaan om van hun blog en Youtube-kanaal Kittehscupcakes over te gaan op de naam Endlessweekend en hoewel het voor hun zelf (denk ik) vooral fijner is, merk je er als bezoeker niet zo heel veel van. De inhoud van de video’s is eigenlijk gewoon nog hetzelfde, nog net zo leuk, divers en spontaan als ze al waren! En grote zus Serena geeft met haar kanaal Beautylabnl misschien ook wel gewoon een heel goed voorbeeld. Heerlijk hoe open en eerlijk Serena altijd is in haar video’s, kan ik erg waarderen!

Sanny (sannyverhoeven)


Volgens mij ben ik Sanny gaan volgen toen ik, nadat ik haar al op zoveel plekken online bleef tegenkomen, haar tegenkwam op Cynthia haar blog. Ze kwam een aantal keren voor in vlogs en sneak peek’s van Cynthia en ik had al wel vaker een filmpje van Sanny gezien waarna ik besloot om haar nu maar eens te gaan volgen en wauw! Wat een energie heeft zij in zich zeg! Ik raak altijd ontzettend gemotiveerd en geïnspireerd door de video’s van Sanny en ik vind haar ook gewoon heerlijk spontaan in haar video’s.

Nou, een hele lijst verder, haha. Maar dit zijn de Youtubers die ik momenteel écht volg. En dan kijk ik vast nog niet letterlijk iedere video, maar wel veel! Welke Youtubers volg jij momenteel? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en nieuwe leuke video’s om te kijken, dus let me know wie ik écht moet volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *