Naar de inhoud springen

Pictures by Ilse #7

Hi!

De zevende Pictures by Ilse alweer, de tijd vliegt! Ik had een redelijk luie week, waarin ik dan ook niet heel veel foto’s heb gemaakt. Mijn lichaam was een beetje op van al het schoolwerk de afgelopen tijd en daar moest ik even van bijkomen. Kijk je weer mee naar wat ik heb gedaan afgelopen week?

WOENSDAG

pbi7 1
Oh wat was ik heerlijk lui! Ik lag lekker lang in/op bed een beetje te niksen op mijn laptop. Blogs bijlezen, youtube filmpjes bij kijken en gewoon verder een beetje internetten :-).
pbi7 2
Lunch! Hmm, van gisterenavond was er nog wat rijst over. Dat heb ik opgebakken met wat kruiden (o.a. paprika en kerrie) en tomaatjes en dit was zo een heerlijk maaltje! Ik heb echt honderd keer liever drie keer op een dag warm eten dan drie keer op een dag brood. Als het even kan eet ik dan ook warm als lunch!
pbi7 3
En ’s middags was het tijd om de voorlopige antwoorden van het tentamen te vergelijken met mijn antwoorden. Helaas, volgens deze uitslag heb ik ‘m net niet gehaald. Maar (we blijven positief!) dit betekend dat ik hem met de herkansing natuurlijk heel goed ga maken!

DONDERDAG
pbi7 4
Ik begon de dag weer rustig aan en bracht de middag door bij mijn vrijwilligerswerk. Mijn lieve vriendje kwam mij uit zijn stage ophalen en samen aten we wat bij de HEMA. Vriendje ging voor de hamburger, ik voor een pannenkoek met fruit (en twee bakjes slagroom die ik niet heb opgegeten…).
pbi7 5
’s Avonds was het weer tijd om een rondje te hardlopen!

VRIJDAG
pbi7 6
Ik stond de hele dag vandaag dus op een beurs en daar kon je ook boogschieten! Ik moest dit natuurlijk even uitproberen. Ik kijk er wel erg moeilijk bij, haha.
pbi7 7
En daarna was het tijd voor burgers, mmm!
pbi7 8
Date-night! We gingen naar de film Fast & Furious 7. En wauw, wat een geweldige film weer! En die tribute aan Paul Walker, wauw! Daar moest ik wel even een traantje bij wegpinken.

ZATERDAG
pbi7 9
Ik lag de hele dag met buikkramp op bed, bah! Mijn leuke vriendje moest afbouwen bij de beurs waar ik vrijdag stond, en nam wat mee van wat over was bij een smoothie-kraam. Vier (!!) trossen bananen, 13 mandarijnen, 2 pakken yoghurt en een pak melk. Nou, ik geloof dat wij even geen fruit hoeven te halen deze week…

ZONDAG
pbi7 10
Mmmm, ik werd heerlijk in het zonnetje wakker!
pbi7 11
Ik heb de hele dag een beetje aangekloot op mijn laptop. Beetje dit, beetje dat, maar uiteindelijk niet echt iets gedaan dus. ’s Avonds was het wederom tijd om te hardlopen! Ik dacht van te voren niet dat het me zou lukken, maar ik liep het rondje wederom uit! En zelfs nog gemiddeld sneller dan de twee keren ervoor. Yay voor mij!

MAANDAG
pbi7 12
Nieuw moduul, nieuwe lessen! Vanaf dit moduul krijg ik les in digitaal beeld, voornamelijk fotografie en het bewerken hiervan. Ik ben benieuwd of dit ook wat gaat opleveren voor mijn blog! Maar kijk even, dit was het eerste wat ik zag toen ik het lokaal binnenliep! Al die iMac’s! Ik zou willen dat ik er een mee had mogen nemen.
pbi7 13
’s Middags moest ik nog even langs de apotheek waar het érg druk was. Het bordje stond op 31 toen ik dit nummertje trok, daar zat ik nog wel even dus. In de avond begon er flink wat hoofdpijn op te spelen, voor ik ging slapen zei ik nog tegen mijn vriend: “Ik hoop niet dat dit door zet naar migraine”…

DINSDAG
pbi7 14
…helaas, ik werd wakker met flinke migraine. Ik bracht zo ongeveer de hele dag dus door in bed.
pbi7 15
’s Avonds heb ik nog even wat geblogd, maar wel met genoeg drinken in de buurt.

Hoe is jouw afgelopen week geweest? Actiever dan die van mij, hihi? Laat me weten in de reacties wat je komende week gaat doen! Ik ga hopelijk veel genieten van het lekkere weer wat gepland staat!

Liefs,

Ilse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.