Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #6

Hi!

Afgelopen weekend brak de zon weer door, jeej!! Ik heb er niet heel veel van kunnen genieten, want moest nog steeds druk aan de studie. Maar dat is vandaag weer voor eventjes weer wat rustiger gelukkig. Kijk je weer mee naar mijn afgelopen week?

WOENSDAG
pbi6 1
Ik begon de dag met: schoolwerk! Jeeeeeeeej, not. Ik had mij verslapen voor mijn eerste les, maar besloot toch zo snel mogelijk naar school toe te gaan om dan daar nog even bezig te gaan met verslagen die donderdag ingeleverd moesten worden.
pbi6 2
En toen begon het te hagelen!! Binnen 3 seconden was de zon weg en was het kei hard aan het hagelen! Meh, ik zat net zo lekker in ’t zonnetje!

DONDERDAG
pbi6 3
Nadat donderdag alles was ingeleverd was het even tijd voor ontspanning. Ik ging lunchen met mijn beste vriendinnetje. Ik genoot van de Chicks-Love-Food-Bagel bij Bagels & Beans en was natuurlijk alweer begonnen voor ik een foto kon maken.
pbi6 4
’s Middags dook ik weer even in bed want ik was echt bekaf van het vele schoolwerk de afgelopen dagen.
pbi6 5
’s Avonds had ik weer energie voor tien en dus besloot ik om 12 uur ’s nachts nog een maskertje op te doen. Of moet deze foto dan eigenlijk bij vrijdag?

VRIJDAG
pbi6 6
Goede vrijdag! Dat betekent lekker een dagje vrij. En aangezien Groningen altijd helemaal vol stroomt, besloten mijn vriend en ik om een dagje weg te gaan. Het werd Zwolle! In de trein ging ik nog even leren voor mijn tentamen van dinsdag.
pbi6 7
We begonnen Zwolle met een lunch bij Brasserie Jansen. Wat is dit een aanrader zeg! Wij hebben echt héérlijk gegeten. Ik had het broodje ‘The Godmother’ en mijn vriend de ‘Club Sandwich da Natalia’. Zaten allebei bommetje vol.
pbi6 8
Via de app ‘The Happening’ kreeg ik van vriendinnetjes de opdracht om met het voorwerp links van mij op de foto te gaan, het enige “voorwerp” links van mij was een muur… Telt dit ook?
pbi6 9
De Peperbus! En kijk die lucht nou, heerlijk toch?!
pbi6 10
’s Avonds aten we bij Ingeburgerd. Ook dit is echt een aanrader als je van burgers houdt! En wederom zaten we bommetje vol hierna.. Ik had de ‘q-boost’ en mijn vriend de ‘een stap verder’. We kozen om er nog frites en uienringen bij te nemen maar dit had echt niet gehoeven en dit hebben we dan ook niet op gekregen (en geloof me, wij laten nóóit eten staan).
pbi6 11
Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan, maar niet voor ik deze mooie, kleurrijke bloemetjes op de foto had gezet!
pbi6 12
’s Avonds kropen we heerlijk in bed met een serie. Het was een fijne dag <3.

ZATERDAG
pbi6 13
Dit boek was weer mijn beste vriend vandaag.
pbi6 14
’s Avonds keken wij ‘Inception’. Echt een leuke film vinden wij dat! Lekker met wat chips, toastjes en een wijntje erbij.

ZONDAG
pbi6 15
Zondag zag er vrijwel hetzelfde uit. Ik heb dan verder ook vrijwel geen foto’s meer gemaakt want ik zat vooral met mijn neus in mijn boeken. Ik maakte met zonsondergang deze foto nog. Wat een mooie lucht hè?!

MAANDAG
pbi6 16
Dit leuke plaatje stuurde een van mijn liefste vriendinnetje in onze groeps-whatsapp. Hihi, zo leuk en waar! <3
pbi6 17
’s Middags moest ik even de stad in en mijn lieve vriendje ging met mij mee. Het was tijd voor een verse stroopwafel! Mmm, wat zijn die toch lekker! Het mocht nog, want vanaf dinsdag werd het weer echt helemaal terug naar gezond eten en sporten!
pbi6 18
Kijk nou wat een mega-teen knoflook :-O!!! Ik was echt een beetje impressed. Dit was echt één teentje.

DINSDAG
pbi6 19
D-Day! Tijd voor het tentamen, jippie.
pbi6 20
Op de terugweg zag ik dit! Een soort ijzeren paal waar echt flink wat vuur bovenuit kwam. Ik heb dit nog nooit eerder gezien en hoor net mijn vriend zeggen dat het iets met gaswinning is? Ik weet het niet, vond het in ieder geval best bijzonder.
pbi6 21
Zoals ik al zei gingen we vanaf vandaag weer op de gezonde tour, en zo ook sporten. Hardlopen wel te verstaan! Met Evy, wel zo gezellig! Dit was les 1 na heeeeeeel lang niet hardlopen. Ik was allang blij dat ik alle hardloop-stukjes ook daadwerkelijk heb kunnen hardlopen, haha.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Hebben jullie nu ook tentamens? Of ben je die tijd al voorbij ;-)? En hebben jullie ook zo’n zin in komend weekend waarin het 18(!!!) graden gaat worden? Ik wel!!

Tips en suggesties voor Life by Ilse zijn altijd welkom! Via een reactie of per mail naar ilse@lifebyilse.nl

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *